Het laatste weekendje reizen
Door: Lyzette
Blijf op de hoogte en volg Lyzette
22 Februari 2010 | Zuid-Afrika, Port Alfred
We hebben beide ontzettend genoten, heel veel gezien en gedaan en meegemaakt. Het is ook zeker een aanrader voor andere om dit land een bezoekje te brengen. Qua veiligheid verschilt het dus heel erg waar je bent, in Johannesburg schijnt het dan weer ontzettend gevaarlijk te zijn, maar Kaapstad valt reuze mee. Qua geld verschilt het eigenlijk ook enorm. Taxi’s zijn hier wel goedkoper dan in Nederland. In de supermarkt zijn sommige dingen en spotgoedkoop maar ook een heleboel dingen zijn eigenlijk gewoon even duur. Het weer was echt super, lekker warm, zeker verkleurd, helaas heeft het vandaag geregend, maar het is evengoed gewoon warm. Het volgende verslag zal gaan over hoe het hier op de campus is. Helaas is het internet hier op de campus erg traag en is er in het huisje helemaal geen internet. Ook hyves doet het hier jammer genoeg niet.
23 Februari 2010 - 12:51
Vera:
Hoi Lyzette en Ans,
Het enthousiasme spat van de verhalen en fot's af. Jullie hebben wel genoten zeg.
Ans, gelukkig heb je nog een weekje vrij en kun je nog lekker nagenieten.
Lyzette veel succes met je studie.
Groetjes -
23 Februari 2010 - 18:34
Ans:
Lieve Lyzz
Ik hoop dat het nu wel lukt om een reactie te plaatsen, want gister hebben Johan en ik allebei een reactie geplaatst, maar het kwam er niet op.
Ik ben blij dat je goed aangekomen bent op de campus.
Mijn reis is ook goed verlopen en ik kwam in een schoon en opgeruimd huis.
Wat hebben we een heerlijke vakantie samen gehad!!!!!!!!
Ik hoop dat je nog een hele plezierige tijd in Afrika hebt, geniet ervan.
Liefs Ans -
24 Februari 2010 - 06:23
Laura:
Heeey Lizz!
Wat een vette belevenissen, nu gaat jouw avontuur op de campus dan echt beginnen en mijn avontuur in Kenia dan echt eindigen...echt apart hoor! Je zal je moeder in het begin wel ff missen denk ik, maar dat komt goed hoor;) enne geniet vooral enorm van alles wat je meemaakt, want voor je het weet is het alweer voorbij en staat het vliegtuig alweer op je te wachten....maar dat is voor jou gelukkig nog lang niet zover dus... enjoy!
XXXX -
24 Februari 2010 - 09:14
Mirelle:
hmm.. vet raar mn berichtje kwam er niet op maja nu maar voor de derde keer:
haha top:P
nu sta je er alleen voor, succes met school en we miss you!!
kus -
25 Februari 2010 - 18:34
Claudia Schouten:
Hi Lyzette,
Sprak vandaag je vader op de rijschool en informeerde naar je en hij vertelde mij over deze site! erg leuk om te lezen en gaaf zo samen die weken met je moeder saampjes!
Wens je nog veel plezier en zal je via de site blijven volgen!
Groeten,
Claudia