De terugreis
Door: lyzette
Blijf op de hoogte en volg Lyzette
27 April 2010 | Nederland, Leeuwarden
Toch nog even een laatste berichtje vanuit Nederland. Afscheid in Port Alfred heb ik niet droog kunnen houden want ik ga de meiden daar echt missen! Hebben nummers uitgewisseld en wanneer ook hun terug zijn uit Afrika gaan we zeker weer meeten. Er kwam ook een huisgenootje uit Hoorn, super toevallig. Vrijdagmorgen kwam ik om half 12 al aan op het vliegtuig omdat een ander meisje om 2 uur zou vertrokken. Om niet de hele dag op dat kleine vliegveld te hoeven wachten, ben ik nog even meegegaan met de chaffeuze die kaartjes ging halen voor een voetbalwedstrijd tijdens het WK. Jammer dat ik dat allemaal niet mee kan maken, maar het is niet anders. Mijn vliegtuig in Port Elizabeth had een uur en twintig minuten vertraging. Dat had verder geen consequences, hoefde ik alleen maar wat korter te wachten op Johannesburg. 12 Uur vertrok het vliegtuig, heb een beetje kunnen slapen in het vliegtuig en om 11 uur de volgende morgen kwam ik weer aan in Nederland. Bagage duurde helaas super lang en natuurlijk werd ik er prompt weer uitgepikt om mijn koffer open te maken. Hele leuke verassing was dat ook Peter en Michel mee waren om me op te halen! Zaterdagmiddag weer op tijd terug waardoor ik nog gauw even een dutje kon doen voordat ik s avonds mn vrienden weer zou zien. Zondag eigenlijk ook de hele dag geslapen en maandag moest ik weer terug naar Leeuwarden waar ze al twee weken begonnen waren. Doordat er van alles was omgegooid was ik maandag voor niks naar Leeuwarden gegaan omdat ik eigenlijk vrij had en heb ik ook mn eerste les van vandaag gemist. Moet nog even inkomen! Morgen nog en daarna heb ik al vakantie.
Ik wil jullie nog even heel erg bedanken voor de reacties! Heel erg leuk om te lezen en juist ook de vragen zijn handig, want soms vergeet/mis je dingen. Bedankt!