welkom - Reisverslag uit Medemblik, Nederland van Lyzette Kappelhof - WaarBenJij.nu welkom - Reisverslag uit Medemblik, Nederland van Lyzette Kappelhof - WaarBenJij.nu

welkom

Door: Lyzette

Blijf op de hoogte en volg Lyzette

03 Februari 2010 | Nederland, Medemblik

Hallo vrienden, familie en kenissen!

Hier mijn eerste bericht nog in Nederland. Over 3 dagen zal ik in het vliegtuig zitten naar Zuid- Afrika. Zaterdagmorgen om half 11 zal het vliegtuig gaan stijgen. Zonder overstap en vanwege een uur tijdverschil zullen wij om 23.00 gaan landen in Kaapstad, waar wij dan ook gaan beginnen. Met wij bedoel ik mijn moeder en ik. Ik ging toch voor school? Klopt, ook ja! Voor degene die niet weten wat het plan is, hier het plan.

Zaterdag 6 februari gaan mijn moeder en ik naar Kaapstad vliegen waar we ongeveer een week zullen verblijven. Daarna is het de bedoeling om in een week tijd langs de kust van Kaapstad naar Port Elisabeth te reizen. Vanaf Port Elisabeth zal mijn moeder terug naar huis vliegen en vervolg ik mijn reis naar Port Alfred. In Port Alfred zal ik nog 9 weken verblijven om daar het moduul Controlling te volgen. Daar verblijven we, en daarmee bedoel ik een groep medestudenten en ik, in een campus. Hoe of wat zie ik daar vanzelf wel!

Verder is het dus nu nog uitzoeken wat mee moet, inpakken, en wat mij betreft gauw uit dit koude land vertrekken!

Groetjes Lyzette

• 03 Februari 2010 - 21:20

Vera :

Hoi Lyzette en Ans

Nog een paar dagen en dan is het zover!! Ik wens jullie veel succes met de voorbereiding en natuurlijk een hele goede reis. Lekker dat jullie in een keer doorvliegen.
    Ik kijk nu al uit naar je eerste verslag.

Groeten Vera en Nico

• 07 Februari 2010 - 12:01

Gerard En Marianne:

Hoi Lyzette, harstikke leuk een module in Zuid Afrika te doen, zeker nu ook de WK voetbal daar plaatsvindt. Als ik het goed begrijp eerst een weekje met moeders een toeristenreisje maken en dan aan het werk?. Aan het eind zal je vader je wel weer op komen halen vermoed ik. Pas op voor de bavianen en heel veel plezier. Hou ons op de hoogte

• 07 Februari 2010 - 18:37

Ome Jan:

Hi Lyzette veel plezier met je eersteweek met je moeder. Vast erg leuk en twee harten gerust als zij al weer op het vliegtuig zit en alles gat goed. Wat het pakken betreft: je hangmat kan niet mee ivm de stalen beugel en er moet gewerkt worden toch? Ze hebben daar al hangjongeren genoeg. Veel succes met je module Controlling.
    Groetjes ome Jan.

• 07 Februari 2010 - 21:23

Rina:

Hallo Lyzette en Ans,
    Wens jullie allereerst een hele fijne vakantie toe in dat prachtige land.
    Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen en Lyzette natuurlijk een hele fijne en leerzame stageperiode toegewenst.
    Groetjes Rina

• 08 Februari 2010 - 14:15

Lauraa:

Heeeey Lyzette en tante Ans!

Echt super dat er eindelijk weer familie in hetzelfde continent leeft als ik! Waarschijnlijk moeten jullie wel ff wennen aan de hitte, maar mijn lichaam is hier helemaal gewend dus dat komt bij jullie ook goed;) Ik wens jullie heel veel plezier enne de site wel bijhouden he, de reactie's steunen enorm!

XXXXLaura

• 09 Februari 2010 - 15:40

Peter:

Hoi Lyzz en ma,

Is alles goedgegaan met de heenreis?? Ik wou dat wij ook meekonden:) Ik kom soms een oogje in het zeil houden bij de mannen, maar dat lijkt ook wel prima te gaan! (Het is nog geen zootje) Heel veel plezier nog komende weken en ik ben erg benieuwd naar jullie verslagen. En wel goed je best doen he Lyzz!

Veel liefs Peter en Jacky.